SPAGHETE CU FRUCTE DE MARE

Spaghete cu fructe de mare preparat 2 
Nivel: Mediu
Timp de pregatire: 40 minute
Ingrediente:
  • Ceapa 10 gr.
  • 1 catel de usturoi
  • Patrunjel 5 gr.
  • Ulei de masline extra virgin 20 ml.
  • Vin alb 70 ml.
  • Rosii cherry 70 gr.
  • Midii 200 gr.
  • Calamari 150 gr.
  • Creveti 100 gr.
  • Sos de rosii 100 gr.
  • Sare dupa gust
  • Spaghete 100 gr.
Portii: 1

Video:
Imagini din timpul prepararii:
Preparare:

Una dintre retetele noastre de paste preferate, pe baza de fructe de mare.

Este un preparat perfect pentru iubitorii fructelor de mare care este extrem de gustos si rapid.
Pentru inceput punem o tigaie la foc mic cu 20 de ml. de ulei de masline extra virgin, separat taiem marunt 2 catei de usturoi si 5 gr. de patrunjel si le introducem in tigaie impreuna cu 70 gr. de rosii cherry (usturoiul si patrunjelul il lasam sa caleasca si sa prinda culoare in uleiul de masline).
Odata ajuns la culoarea dorita introducem fructele de mare (crevetii si calamarii taiati mai marunt si midiile asa cum le gasiti), imediat ce fructele de mare prind culoare adaugam 70de ml. de vin alb (cand adugam vinul alb, focul neaparat la maxim pentru o evaporare,rapida si reusita).
In momentul in care vinul alb a evaporat (ca sa va dati seama mai usor sosul nu trebuie sa mai miroase a vin) adugati 100 de gr. de sos de rosii si amestecam in tot sosul nostru ( cand adaugam sosul de rosii putem sa stingem focul deoarece reteta noastra este gata). Ultima parte pe care mai avem de facut este sa adaugam 100 de gr. de spaghetti in apa (apa trebuie sa fiarba impreuna cu o lingura mai mare de sare), cand timpul de preparare scris pe cutie se termina scoatem pastele, le adaugam in sos si le mai lasam pe foc inca 2 minute sa prinda mai mult gust.

Aceasta a fost reteta noastra de Spaghete cu fructe de mare. Va urez Buona Apetito!

Distribuie:
Taguri: fructe de mare in pastepaste facute cu fructe de marespaghete cu fructe de mare