FILE DE DORADA LA TIGAIE CU LEGUME


Nivel: Foarte usor

Ingrediente:
- Un file de dorada 200 gr.
- Ulei de masile 3 linguri
- Ardei rosu jumatate
- Ciuperci champignon 4-5
- Dovlecel unul mic
- Rosii Cherry 4
- Vin alb 40 ml.
- Frunze de busuioc 8
Portii:
2
Preparare:
Dorada, peste ce se gaseste in Marea Mediteraniana este ingredientul principal al retetei de astazi. O reteta simpla ce necesita un tip redus pentru preparare.
Dupa ce am verificat bine faptul ca file-ul de dorada este curatat bine, il punem intr-o tigaie cu ulei de masline si il prajim timp de aproximativ 3 minute, pe fiecare parte
Stropim cu vin alb si asteptam cateva minute pana cand se evapora.
Adaugam legumele care au fost tocate subtiri pe dorada, acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 10 minute.
O reteta simpla, gustoasa si sanatoasa.
In cazul in care nu doriti sa utilizati dorada, se poate inlocui cu alti pesti – biban, salau, merlucius.
Pofta buna!
Distribuie:
Taguri:
doradadorada la tigaie cu legumefile de dorada cu legume