Cheesecake

 
Nivel: Usor
Timp de pregatire: 15 minute
Ingrediente:
  • Biscuiti digestivi - 150gr.
  • Crema de branza - 200gr.
  • Frisca neindulcita - 200ml
  • Zahar - 80gr.
  • Unt - 70gr.
Portii: 4

Preparare:

Astazi va prezentam un mod inedit de a va crea un cheesecake foarte bun si rapid. O alta versiune fata de clasicul cheesecake facut la cuptor . Noi va prezentam o versiune de cheesecake facuta  la rece, perfect pentru cei care isi doresc sa faca un desert mai rapid si totodata foarte gustos.  Sa va prezint pasii pentru desertul nostru!

 

Pasul1- Pentru primul pas avem nevoie de biscuti digestivi si unt . Vom rupe in bucatele mici biscuitii si ii vom adauga in robotelul nostru de bucatarie, impreuna cu unt. O sa i trituram foarte marunt pentru a crea blatul perfect.

 

 

 

 

PASUL 2 – Odata terminat blatul din biscuiti ne vom apuca de crema. Luam un bol si adaugam crema de branza, frisca neindulcita si zahar. Mixam cu grija pana cand ajunge la consistenta unei creme.

PASUL3 – Este si pasul final in care ne ramane doar de asamblat. Luam o cupa adaugam aproximativ 2 centimetri de biscuiti maruntiti, peste care adaugam crema noastra.

Recomandari – Putei folosi daca doriti esenta de vanilie pentru aromatizarea cremei

– Putei sa i adaugati orice tip de fructe de padure doriti

– Este recomandat sa se lase la rece cateva ore inainte de a fi servit

Distribuie:
Taguri: biscuitibranzacrema