placeholder

Despre Patrizia Paglieri

se poate spune ca este o femeie puternică. Independentă. Pasionată şi pasională. Are o doză apreciabilă de curiozitate sănătoasă. O interesează ce se petrece în jurul ei şi se bucură
de lucruri frumoase, oameni calzi şi deschişi şi întâmplări hazoase.

Vorbeste limba română delicios, presărată cu italienisme şi accentuată de adverbe ca „prea“.
„Prea“ cu haz. „Prea“ bun. „Prea“ bine. „Prea“ frumos

Se bucură de Viaţă. Râde cu poftă. I se transfigurează întreaga ñgură.
Sub machiajul puternic, uşor gotic, se ascunde o persoană generoasă şi optimistă.

Vezi mai mult


Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubeşte mâncarea tradiţională italienească, dar dacă zece ani nuar călca pământul peninsular, nu i-ar duce dorul.
Mâncarea şi limba italiană pe care o vorbeşte în casă, cu mama sau cuclienţii italieni la restaurant, îi sunt de-ajuns.
Acasă, dintotdeauna a fost locul unde îi este familia. „Noi am fost mereuo familie de oameni veseli, optimişti, pozitivi.

Asta ne-a ajutat să ne simţim bine oriunde, în orice situaţie. Să mergem înainte Cu cei dragi alături, poate să trăiască oriunde în lume şi să se simtă acasă. De aceea gustul României este azi cel de casă, de familie. Şi de prieteni. Este aici din ”93.

placeholder
placeholder

Norocul joacă un rol important în viaţa unui 0m?

Patrizia crede, ca un român autentic, faptul că ñecare îşi face norocul singur. Soarta poate să îţi scoată în drum opor-
tunităţi, dar dacă nu ştii să proñţi de ele, aşa-zisul moment norocos se risipeşte în van.
Momentul în care MasterChef i-a ieşit în cale poate să ñ fost un noroc, de exemplu, dar dacă te gândeşti că s-a dorit ca din juriu să facă parte un chef femeie şi ele nu sunt chiar peste tot în România, nu mai ţine de zeiţa Fortuna, ci de faptul că ea, Patrizia, a muncit mult, din greu, ca să ajungă unde este.
Statutul pe care îl are nu a venit de la sine. De aceea, poate, noroc e să ştii să-l recunoşti şi să-l prinzi atunci când vine pe strada ta.

Dar gustul copilăriei?

E legat de schi, acolo a petrecut mult timp, îi plăceau la nebunie zăpada şi competiţia. Apoi, abia aştepta ca mama să o trimită la San Remo, la bunica. „Mergeam acolo de zici că mergeam cine ştie unde… “

Nu are timp. Prietenii ei merg la schi în weekend, când ea are cea mai multă treabă, iar ea e liberă lunea şi nu are cu cine să meargă pe pârtie. E un sport care se cere împărţit cu prietenii.

Francesco, făcând polo de performanţă, nu a avut voie să meargă la schi, un sport care predispune la accidentări. În plus, când a încercat să-l înveţe, nu s-a arătat interesat, el preferând apa.

placeholder

Finala Jocurilor Naţionale – Pontedilegno-Tonale 1977

Mâncarea perfectă a vacanţei de vară?
Ei brava, ei bine! Depinde de zonă, de unde te duci în vacanţă. Mâncarea e legată de loc. Şi depinde ce ingrediente
dc top are ñecare. In Grecia, mâncarea perfectă e feta. Ulei, măsline. In Liguria e busuiocul. Roşiile de asemenea. Pe
litoralul românesc mănânci peşte din Marea Neagră. La Constanţa am mâncat nişte stavrizi foarte buni.

 

Cea mai bună cafea a zilei

lia un moment dat, a fost în situaţia de a sta, timp de şase luni, într-o mansardă fără acces la bucătărie şi, într-o zi, a
slârşit prin a-şi cumpăra un ñerbător de apă şi pliculeţe de trei în unu, dar cea mai bună cafea e cea servită de un bărbat
frumos, dimineaţa, direct în cameră. Pe de altă parte, dacă nu bea dimineaţa cafea, nu i se deschide un ochi. Abia după
a doua, a treia gură, începe să vadă lumea.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.